Veelgestelde vragen

Wat zijn de formaten van de foto's?
De formaten foto’s die je maandelijks ontvangt zijn:
  • 1 XL foto (15 x 20 cm)

  • 3 Medium foto’s (10 x 15 cm)

  • 3 Mini’s (10 x 10 cm)

  • 1 Fotostrip met 3 foto's (5 x 15 cm)

Wanneer wordt het maandbedrag afgeschreven?
Binnen 24 uur na de eerste bestelling wordt het bedrag afgeschreven. Bij het maandabonnement volgt er daarna elke maand dat je abonnee bent een automatische incasso. Als jouw klikkie maandabonnement inging op de 20e, dan zal de maandelijkse afschrijving elke 20e van de maand plaatsvinden tot wederopzegging.
Wanneer mag ik mijn foto's uploaden?
Direct na het afsluiten van het abonnement gaat jouw eerste maand in. Daarna kan je maandelijks jouw leukste foto’s uploaden!
Wat gebeurt er als ik minder foto's bestel?
Elke maand heb jij het recht om jouw tien mooiste momenten af te laten drukken. Wanneer je minder dan tien foto’s heb geupload en deze niet binnen jouw klikkie maand verzonden hebt, zal er alsnog door onze foto-experts een pakket van tien worden samengesteld en worden thuisgestuurd.
Kan ik ook meer foto's bestellen?
Het is alleen mogelijk het maximaal aantal foto’s te bestellen. Mocht je toch vragen hebben over het maximale aantal foto’s dan kan je altijd contact met ons opnemen.
Stopt het abonnement automatisch?
De abonnementen stoppen niet automatisch. Als je geen verlenging van je abonnement wilt, dan kun je dit aan ons laten weten via ons contactformulier .
Wordt het abonnement automatisch verlengd?
Het abonnement wordt automatisch verlengd. Het maandabonnement is maandelijks opzegbaar. Het halfjaar- en jaarabonnement worden na de eerste contractperiode, indien anders is aangegeven, automatisch omgezet naar een maandelijks opzegbaar maandabonnement.
Zijn er nog andere kosten naast het abonnement?
Er zijn geen andere kosten aan het abonnement verbonden. Het tarief is inclusief verzendkosten. Geen zorgen dus!
Hoe en wanneer kan ik het abonnement opzeggen?
De opzegtermijn is 1 maand. Zodra je het abonnement opzegt, gaat de opzegging de volgende maand in. Je kunt opzeggen via het contactformulier .
Kan ik contact met jullie opnemen?
Ja, natuurlijk. Ga naar onze contactpagina en laat ons weten waar je vragen over hebt!
Wat gebeurt er als de fotokwaliteit niet goed is?
Dan sturen wij je in jouw volgende klikkie maand gratis een nieuwe foto op.
Kan ik ook Whatsapp foto's printen?
Whatsapp foto’s zijn gecomprimeerd. Dit houdt in dat de kwaliteit voor het afdrukken minder wordt. Wij raden aan om camera foto’s te gebruiken.
Hoe moet ik betalen?
Je kan betalen via creditcard en iDeal. Dit is eenmalig. Vervolgens wordt tot wederopzegging het maandelijkse bedrag afgeschreven per automatisch incasso. Bij het jaarabonnement wordt eenmaal het volledige bedrag voor 12 maanden afgeschreven en bij het halfjaarabonnement eenmaal het volledige bedrag voor 6 maanden.
Kan ik klikkie ook als cadeau geven?
Ja, natuurlijk kan dat! Ga naar klikkie.nl/cadeau.
Kan ik ook wisselen van abonnement?
Het is mogelijk om te wisselen van abonnement. Mocht je van een maand- naar een halfjaar- of jaarabonnement willen gaan dan kan dat geregeld worden. Van een jaar- of halfjaar abonnement overgaan naar een maandabonnement kan wanneer het andere abonnement verlengd zou moeten worden.
Kan ik klikkie ook tijdelijk stopzetten?
Stuur ons een mail via onze contactpagina en dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn binnen jouw abonnement.
Wat zijn de levertijden?
Wanneer je bij het uploaden van de foto’s op verzenden hebt geklikt, kan je de foto’s binnen enkele werkdagen thuis verwachten.
Hoe worden de foto’s verstuurd?
Je ontvangt de foto's in een stevige envelop die door de brievenbus past.
Levert klikkie ook buiten Nederland?
Op dit moment leveren we alleen nog in Nederland. Doordat we blijven klikkie blijven doorontwikkelen sluiten we het leveren naar het buitenland niet uit voor de toekomst. Dus houd ons in de gaten!
Kan ik ook foto's bestellen zonder witrand?
Ons doel is om het bestellen van foto's gemakkelijk te maken. Gezien wij altijd de beste kwaliteit willen leveren, is het op dit moment alleen mogelijk om foto’s met een witrand te bestellen.