Productinformatie

Het klikkie fotoalbum

Met het unieke fotoalbum is klikkie nog leuker, voor jezelf of voor iemand anders als je het cadeau geeft. Ontvang het album gratis bij een jaarabonnement. Het album bestaat uit 20 flatlay pagina’s, dat zijn 40 zijdes die netjes plat blijven liggen als je het album opent. Nog makkelijker om je foto in te plakken en het album te bekijken.

Door de combinatie van de zwarte pagina’s en de witte rand op de klikkie foto’s, spatten jouw foto’s uit het boek en komen kleuren nog meer tot hun recht. De harde kaft beschermt jouw mooiste momenten. Zo blijven jouw foto's na jaren nog mooi. Het boek is 23 bij 31 cm groot en past door de meeste brievenbussen. Uiteraard verzenden wij het boek gratis bij een jaarabonnement.

Wat maakt de klikkie foto’s geoptimaliseerd?

Naast het zorgvuldig uitzoeken van het beste fotopapier, houden onze specialisten bij het afdrukken zelf ook nog met veel rekening. Zo controleren onze foto-experts handmatig de foto’s op tegenlicht en passen het licht in de foto, indien nodig, aan. Zo worden ook kleuren, contrast, scherpte en helderheid nagelopen en geoptimaliseerd als dat nodig is. Vlakverdelingen en horizonnen daarentegen niet. Daarnaast bevatten foto’s vaak informatie over hoe zij gemaakt zijn. Zo kan er bijvoorbeeld worden nagegaan of de foto’s met flits of in portret- of landschap stand zijn gemaakt. Dit is hele waardevolle informatie omdat wij zo het maximale uit jouw foto kunnen halen en jij de foto’s ontvangt die je verdient.